Силиконовата чалгарка се оказа, че гази закона с депутатска кола! Зловещо: МВР я чака сама да се убие

1

„Мис Силикон“ Катрин Йорданова, която в началото на януари публикува клип от скъп автомобил, шофиран с 256 км/ч по магистрала „Тракия“, провокира последователите си в социалните мрежи с ново видео.

 

На него се вижда, че отново шофира с превишена скорост, този път – в градски условия. Бдителни потребители забелязаха, че на предното стъкло на автомобила има стикер „Република България – Народно събрание“.

Носителката на титлата „Мис Силикон“ 2022 г. Катрин Йорданова още в събота се похвали в социалните мрежи с безразсъдно шофиране, а за случая съобщи Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики.

През януари на видео в инстаграм профила на миската се видя как Йорданова шофира „Мерцедес“ с над 250 км/ч, а за фон звучи попфолк музика. Видеото бе заснето на магистрала „Тракия“, където позволената скорост е 140 км/ч.

„Това девойче продължава да си прави каквото си поиска. Днешният й клип е от бул. „История славянобългарска“ (бившата 202-ра), гр. София. Там ограничението е 50 км/ч, тя кара с над 60 – написа днес Русинова – За протокола: при скорост от 60 км/ч., за 28 сек. колкото е продължителността на клипа, това момиче е изминало 467 m, в което разстояние тя няма никаква идея какво се случва около нея. Няма да коментирам кучето, което е в краката й, ако попадне между педалите какво ще се случи. Не коментирам и това, че над 500 m изобщо не държи волана с ръце, а си гали кучето, добре, че няма котка. Колкото до спекулациите, че това не била тя, а това не било същата кола, същото куче, дори ръката със специфичната татуировка не била същата, това е просто израз на очевидното безсилие на полицията и държавата да извади подобни джигити от пътя.

В контекста на сутрешната ми публикация, не очаквам МВР да направи нещо, за да я озапти. Явно се чака да убие някого или себе си, преди да вземат мерки.

Преди да тръгнете да я защитавате, горещо ви насърчавам да се замислете, дали ако убие вас или ваш близък докато се снима, ще сте толкова благосклонни към тази т. нар. „инфлуенсърка“. За да си инфлуенсър трябва да вдъхновяваш с примера си, а не с простотията и противобщественото си поведение“.

„Това не е първият случай, в който тя шофира и заснема клипове, разговаря с аудиторията си, което е опасно.- реагира през януари Русинова при предишното провинение на миската. – При това момиче действително е рецидив“.