Щерката на Тодор Славков стана сензационна мацка, половин София е влюбена в нея

7 Dni Sofia24.01.2024
1

Катерина Славкова – най-малката внучка на червената принцеса Людмила Живкова, се е превърнала в шеметна красавица.

17-годишната девойка е дъщеря на Тодор Славков и само след година ще бъде абитуриентка.

Тя е отличничка в престижния Италиански лицей в Горна баня.

Като дете Катерина дефилираше по ревютата на своята леля Жени Живкова, но отдавна се отказала от идеята да става манекенка или дизайнер.


Щерката на Тошко Славков вече е мацка

Плановете ѝ били да кандидатства фармация в някой от елитните университети в Европа.

„Със сигурност, след като завърша средно образование, ще уча в чужбина и после ще се върна в България, за да предам това, което знам и мога. Защо да не съм следващата жена премиер или президент?“, казва откровено внучката на Людмила Живкова, давайки заявка да тръгне по нейните стъпки.

Университетът, към който Катерина се е насочила, се намирал в Холандия, но щяла да опита късмета си и в други държави. „Минаха ми тези желания с моделството. Не ми е безразлична модата, дори имам в главата си роклята за бала, с която искам да се видя, но има време и за това. По-скоро професията, с която искам да се занимавам, не е свързана с творчество. Спряла съм се на фармацията. Това ме вълнува и смятам, че имам бъдеще в нея“, споделя Катерина.

Приликата между нея и баба ѝ Людмила с годините става все по-очевидна. Двете имат изключителни сходства във визията, а сравненията помежду им девойката приемала като огромен комплимент. „Много са ми разказвали за баба ми Людмила, за прадядо ми Тодор Живков, както и за популярната фамилия на другия ми дядо – Иван Славков. Искам да продължа по техните стъпки. Но първо трябва да завърша“, споделя още щерката на Малък Тошко.


Като невръсно момиченце

Тя е голямата слабост на своя баща, който буквално я е позлатил и угажда на всичките ѝ желания. За последния ѝ рожден ден например ѝ подарил златен часовник „Ролекс“, чиято цена е над 20 хиляди лева, пише „Ретро“.

Дъщерята на Тодор Славков често прекарва време с баща си, макар той и майка ѝ отдавна да са разделени. Катерина е плод на любовта на Тошко с вдовицата на покойния Бай Миле – Силвия Панагонова. Красивата блондинка, която е бивша манекенка, направи и невъзможното, за да обуздае буйния и бохемски нрав на Славков-младши, но безуспешно, защото кръвта вода не става. В началото на връзката им за кратко Тодор се бе отказал от пороците и шумните компании, отдавайки се на семеен уют със Силвия, но веднага след появата на щерка им отново се завърнал към старите навици. Това накарало жена му да го напусне с бебе на ръце. През последните 17 години, в които двамата са родители на обща дъщеря, Тодор и Силвия ту се събират, ту се разделят. Междувременно внукът на Бай Тошо неведнъж бе хващан в крачка с други красавици, с които имаше мимолетни авантюри.

Въпреки това с майката на щерка му са запазили добрия тон и цивилизованите отношения. Катерина живее основно при нея, но прекарва и достатъчно време с баща си, с когото имали традиция да ходят на по няколко почивки годишно заедно. Всяко лято те отмарят с неговата приятелска компания в Лозенец, а през зимата карат ски в Боровец.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории