Само в 7DniSofia.bg

Общата любовница на Слави и Солтарийски ги затапи: Омъжи се за богат американец (СНИМКИ)

слави трифонов 2

Аделина Димитрова – бивша изгора на Слави Трифонов и бивша съпруга на вокалиста на „Ку-Ку бенд“ Борис Солтарийски, се е омъжила преди броени дни в Америка. Новината за изненадващата сватба на красавицата от Русе шокира родния хайлайф.

Брюнетката, която дълги години работеше в екипа на шоуто на Дългия, е емигрирала тихомълком в
САЩ още миналата есен. Преди месец обяви във фейсбук, че се е сгодила за мистериозен господин, а малко след това отново хвърли в туш приятелите си със снимки от сватбата им. Фаталната хубавица се е венчала на плаж в Маями с новия си избраник.

„И просто ей така… решихме да се оженим“, написа Аделина към младоженската им фотосесия. На снимките се вижда, че тя е облечена с красива бяла рокля с широко отворено деколте, което демонстрира пищната ѝ гръд. На главата си има було, а букетът е класика – от червени рози с малки перли по тях. Младоженецът пък е заложил на бяла риза, светлосин панталон и колан на скъпа модна марка, който демонстрира финансовото му благополучие. Двамата позират на яхта, до бяла лимузина и пред внушителен хотел. На кадрите се вижда и 9-годишната дъщеря на Аделина от връзката ѝ с Борис Солтарийски. Малката Ема е заминала за Америка заедно с майка си и учи там от миналата година насам.

Според мълвата новият мъж на Аделина бил милионер, макар да не е познато в публичното пространство лице и да не е ясно дали е българин или чужденец. Мистерия остава обаче как са се запознали и как бившата г-жа Солтарийска е решила да изостави певеца и да замине на другия край на света заедно с общото им дете.

Аделина първо бе изгора на Слави Трифонов, а после и на Борис Солтарийски. За пръв път с Дългия се среща покрай участието ѝ във формата в „Шоуто на Слави“ – „Умна и красива“. Още с появата си Аделина привлича вниманието на целия екип към себе си. Тогава е на 24 години, тъкмо дошла от Русе в София, за да учи рекламен мениджмънт в Нов български университет. Самият Трифонов още щом я вижда, казва, че по-красива жена в студиото му не е влизала. Докато форматът тече, пък Аделина в интервю споделя, че го харесва като мъж. Химията помежду им бързо прераснала във връзка, която ѝ подсигурила назначение в екипа му.

Дълги години тя отговаряше за гостите в предаването му. Докато имала отношения с Дългия, Аделина се залюбила и с подчинения му Борис Солтарийски. В крайна сметка певецът успява да открадне хубавицата от шефа си. Единствената причина, поради която Трифонов не уволнил и двамата тогава, била, че се намесила голямата му любов – танцьорката Мартина, при която се върнал.

Близо десетилетие любовният триъгълник не пречеше на Слави, Борис и Аделина да работят ежедневно заедно. Дългия обаче не присъства на сватбата им през 2014 г., когато русенката вече бе в напреднала бременност. Зарязаният Солтарийски все още ближел рани от развода с бившата си жена и се е отдал на купони и алкохолни запои, пише retro.bg.