Мъжът до Ваня Григорова проговори, той организира кампанията й, мрази до смърт Корнелия Нинова

7 Dni Sofia04.11.2023
1

Мъжът до Ваня Григорова, която отива на балотаж за кмет на София, направи признание в нета. „От години съм си направил избора, а сега ще го направя и с бюлетина 86“, написа журналистът Калин Първанов във Фейсбук преди време и очевидно е заложил на добра карта, след като избраницата му спечели толкова много привърженици и е на крачка от кметския стол.

Още в първите дни на кампанията Калин застана плътно до Ваня – показа се в множество предизборни видеа и публикува снимки, свързани с кампанията.

Той е сценарист на известния клип, в който до Григорова върви зловреден чиновник, нашепвайки й пъклени идеи, но тя на всичко отсича: Не.

Първанов е добре известен в гилдията като редактор в печатни и електронни издания. За него се знае, че е журналист с леви убеждения и няколко години от началото на кариерата си през 1996 г. работи във в. Земя.

Мъжът до Ваня Григорова е кореняк софиянец. През последните години е бил заместник-главен редактор на вече спрялото списание „Тема“ и редактор в списание „А-specto“, пише в червени сайтове. Завършил е психология в Софийския университет, специализирал е политически мениджмънт.

Малцина знаят, че по майчина линия Калин има арменска жилка и е роднина с прочути представители на общността, сред които и Филип Киркоров, а дядо му е Киркор Киркоров, дългогодишен главен диригент на Ансамбъла на Българската армия.

За него се знае още, че има син от предишен брак с журналистка от националното радио, силно запален е по риболова и е фен на ЦСКА, има много приятели и познати от политическите кръгове.  Първанов е и прочут критик на Корнелия Нинова.

Не е ясно откога датира връзката му с Ваня Григорова, но от признанията му във Фейсбук става ясно, че двамата са заедно отдавна.

На балотажа в неделя Григорова ще се изправи срещу Васил Терзиев, който към момента води хорото с най-много проценти. Твърди се обаче, че гласовете за неуспелия Хекимян на балотажа ще отидат именно към нея.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории