Корнелия Нинова или е луда, или работи за Терзиев! Не може да напишеш това 90 часа преди изборите!

16

От БСП излязоха по нареждане на Корнелия Нинова с остра позиция относно спекулации за Ваня Григорова.

„Виждаме, че все повече говорители противопоставят Градската организация на БСП-София и кандидата на БСП Ваня Григорова срещу националното ръководство и партията, която не била нужна на втори тур. Предупреждавам – правите грешка и ще съсипете в последните 48 часа всичко постигнато дотук. Ще навредите на Григорова“.

Това внушение разколебава членовете и симпатизантите на БСП. А те са 55% от всички гласували за нея. Без тези гласове, тя нямаше да стигне до балотаж. Те са необходими и сега. За съжаление и кандидатката ни влиза в този капан. Преди да твърди, че не съм я търсила да я поздравя, да си погледне телефона, каза лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Още повече, че всичко изговорено дотук е дълбоко невярно. Градската организация няма право да одобрява и регистрира кандидат. Това се прави от Националния съвет на БСП, където всички гласувахме за Ваня Григорова. А регистрацията за изборите става с подписа на председателя на партията. Без този подпис не може да е кандидат.

Ваня Григорова не знае чий е Крим и коментира трябва ли украинското знаме да се вее на Столична община

Разбираме какво се цели, но някои хора си изпускат нервите. Овладейте си личните амбиции до понеделник, защото залогът е много по-голям от тях – промяна на 18-годишно лошо, крадливо и порочно управление на модела „ГЕРБ“ в София.