Само в 7DniSofia.bg

Абе детето на Лена Бориславова да не е от Бойко? Пак се сети за Борисов докато кърми…

payimage-582080

Подкрепата на Бойко Борисов за Ваня Григорова на балотажа е логична и лесно обяснима. Зад Григорова са Волен Сидеров, Румен Петков, Кирил Добрев, Николай Малинов – лица, традиционни свързани със задкулисни схеми на управление, сенчестият начин за правене на политика с защита на чужди интереси. Тези хора могат много добре да се сработят с Борисов.

Той го знае. Той знае, че ако Григорова бъде избрана, чрез нея ще е лесно да запази властови позиции, ще си осигури подкрепа за районите кметове по места за ГЕРБ, София няма да се промени, ще имаме запазване на схемите, корупцията, вместо да имаме изчистване на зависимости, което може да се направи от Васил Терзиев“.

Така Лена Бориславова от „Продължаваме промяната“ (ПП) коментира думите на лидера на ГЕРБ, който намекна, че за балотажа би предпочел „държавната собственост пред държавна сигурност“.

Както е известно Григорова се обявява за връщане на всички дейности, дадени на концесия или по други договори на частни фирми и неправителствени организации, в общинските фирми.

„Това, което Борисов се опита да направи е хем да пусне мухата на своите избиратели за гласуват срещу „Продължаваме промяната“ в София, хем от друга страна да може да погледна в лицето своите партньори и приятели от Европейската народна партия. Едно е ясно, за него е по-изгодно и удобно да управлява, както сега с Ваня Григорова, вместо с Васил Терзиев“, поясни Бориславова.

Остава съмнението кой въобще се грижи за бебето й, докато на нея все Бойко Борисов й е в устата. Дали пък не е от него, а не от Киро Петков, както мислят всички…