Адвокатът на Гриша Ганчев проговори: Този, дето пусна молбата срещу „Армията“ няма шанс! Но…

1

Ситуацията наистина е абсурдна. Надяваме се и наистина има възможност този жалбоподател да си оттегли жалбата, за да не се изпраща тя в съда. Защото там ще се развие процес, при който чисто юридически той би трябвало веднага да я върне, тъй като е пусната срещу необжалваем акт. Тоест е недопустима.

Това коментира адвокатът на Гриша Ганчев – Стинаслав Трендафилов, казата със стадиона на червените.

Така че единственият възможен ход на съда е да не разглежда и да върне тази жалба, но лошото е, че когато го направи, това връщане ще подлежи на обжалване пред Върховния съд. Съответно той ще потвърди решението му. Само че знаете, че това отново е свързано с процесуални срокове, със заплащане на такси, които този човек няма да заплати, ще го търсят да го направи. След това пък няма да си приподпише жалбата от юрист и адвокат, пак ще му я върнат… Тоест ще се получи голямо забавяне чрез един мога да го нарека наистина елементарен ход. Защото да се подава жалба срещу необжалваем акт очевидно е недопустимо процесуално действие. Явно този човек има консултации с юристи, защото и другите му дела, за които знаете, се приподписват от юрист, така че тук не можем да говорим за юридическа некомпетентност, категоричен е Трендафилов.

Припомняме, че става дума за кмет, издигнат от Демократична България. Заради това и хиляди вече фенове на ЦСКА подкрепят идеята коялицията на ДеБъ с ПП да бъде ударена в неделя с портестен вот.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории