Само в 7DniSofia.bg

ГЕРБ разкри огромен конфликт между Терзиев и Бонев: Първо единият носи програма, после другият…

1

Изборите още не са минали, но в лагера на опонентите ни вече не просто прехвърчат искри, а гасят пожари. Това написа във фейсбук кандидатът за общински съветник на София от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев

Преди 5 дни водачът на листата им г-н Бонев представи собствена управленска програма. Очакваме утре и кандидатът им за кмет да представи своята. Това е състояние на фактическа раздяла – когато „един отбор“ представя две управленски програми.

В духа на джентълменството им напомням, че бюджетът на София е един и не може да поеме две програми. А и партиите зад Терзиев и Бонев наскоро отказаха да подкрепят бюджета на града ни за 2023 г., пише Георгиев.

В последните 3 години ПП показаха ясно своето отношение към София и хората помнят това. Винаги съм смятал, че една от най-големите грешки на политиците е да подценяват интелигентността на избирателите, допълва кандидатът за общински съветник на София от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев.

Софиянци помнят щетата, нанесена от кабинета на Кирил Петков, който изключи готовите проекти на общината за 220 млн. лв. за ВиК в Панчарево, Връбница и Кремиковци.

Кирил Петков също така обеща 70 млн. лв. за строителство на детски градини и не даде нито стотинка. Софиянци помнят как при кризата в градския транспорт, докато в Обединеното кралство правителството отпусна на кмета на Лондон 4 млрд. лири заради огромния ръст на горивата, тук премиера и финансовия министър на Промяната ни казаха да вдигаме цените на билетите и да режем линии на градския транспорт, припомни Георгиев.

Това е тяхното отношение към София и го видяхме. Няма нужда да експериментираме и да чакаме това отношение да се пренесе от централно на местно ниво.
Затова – гласувайте! Подкрепете ни с номер 76 в бюлетината, завършва Георги Георгиев.