Само в 7DniSofia.bg

Любимец на Сектор Г: Този ЦСКА беше затънал, как да го харесваш? Какво направи с него Нестор ел Масетро…

payimage-602335

Бившият нападател на ЦСКА и националния отбор Владимир Манчев беше специален гост в предаването „Калчо мания“ по Max Sport 3. Извън темите за Италия, той коментира и последното дерби между ЦСКА и Левски, като сподели и позитивните си впечатления от играта на „червените“ след треньорската смяна.

„В интерес на истината отборът ми харесва вече. В последните мачове има съвсем различно лице – и като продукция на терена, и като енергия и влагане от самите играчи. Няма я тази апатия, която най-вече имаше в началото на сезона.

В едно безвремие беше затънал отборът и това никак не се харесваше на привържениците. Мисля, че сега вече по доста различен начин изглежда отборът. Надявам се, че през тази пауза ще успеят да поработят още върху физическото състояние и вече да започнат да подобряват още повече и играта.

Започваме да виждаме вече някои от играчите, които бяха привлечени като Естрада, да показват истинските си качества вече без проблемите с контузии, които ги съпътсваха. Надявам се и Асприля да го видим в най-близко време какво може. Обнадежден съм“, коментира Манчев.