Дучето се появи в ефир и разкри кой зарежда с ракети агитките на ЦСКА и Левски: Ето ви ги, хванете ги!

7 Dni Sofia10.10.2023
payimage-602990

Бившият лидер на Националния фен клуб на привържениците на ЦСКА Димитър Ангелов – Дучето направи коментар относно последното дерби между червените и Левски, завършило 1:1 на Националния стадион. Дучето взе отношение по въпроса с обстрелването с ракети между агитките по време на двубоя, което едва не доведе до прекратяването му.

„Хареса ми мачът във Варна между Черно море и Локомотив Пловдив. Другото да не го коментираме, особено играта на вратаря на Левски. И особено онзи дето влезе в 87-ата минута и до смениха в 91-вата. Не искам да го коментирам, то е смешно. Няма такова чудо. Три пъти я даде на противника, той и вратарят я даде. Бива един път, бива два пъти, бива три пъти…

След като съоръжението не става, защо му се дава лиценз? Искам да попитам как ще влезе ракета на стадиона в Разград, където има камери по 300 000 евро, израелски, ВИП Брадър, полицията си върши работата сериозно. Това е превенцията – не искаш да има свинщина, не създаваш предпоставки да има.

На Цървена звезда – Партизан в Белград имаше убит човек, Майк лежа шест или седем години – лидерът на Алкатрас. Заради такава ракета.

Задавам въпрос не как е влязло на стадиона, а откъде е купено въпросното изделие. Няма да си го направи в мазето, това е купено отнякъде. Вижте кои фирми имат лиценз да ги внасят тези неща, да ги разпространяват и продават, да печелят, да дадат някой лев къс данък – да спестят повечето, защото полулегално ги дават. Като хванеш фирмите, които са ги вкарали и ги продават, няма да ги имаш вече. Ето ти ги нещата. Имаш закон за футболното хулиганство – отдавна е ясно, че няма смисъл от такъв закон, защото имаш „325“ за хулиганството, който изчерпателно ти решава всичко.

Това 1:1 беше в полза на лошия футбол. За хулиганството дайте да видим как се лицензират стадионите, как са обезопасени входовете – излизане и влизане.

Не може оградата да ти е обрасла в треволяци – ти можеш да си вкараш всичко бе! Не може да нямаш тоалетни, а да има химически тоалетни като газови камери“, заяви Дучето пред 7/8 TV.

„Във „Война и политика“ на Секистов е казано всичко – парите решават нещата“, завърши известният цесекар.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории