Само в 7DniSofia.bg

Параци я издебнаха: Златно момиче на България с нов мъж! Заради него ли заряза звездата на националния ни

7 Dni Sofia10.10.2023
1

Отново влюбена е бившата ни грация Християна Тодорова.

Папараци на „България Днес“  уловиха бившата гимнастичка да си гука сладко-сладко с новото си гадже.

Бронзовата медалистка от ансамбъла на олимпийските игри в Рио, Бразилия, бе засечена в една от най-популярните пицарии в центъра на София.

Вместо традиционната за Италия храна обаче двойката заложи на леко хапване – салата.

Гледа влюбено
Гледа влюбено

Тодорова и новият й са седнали един срещу друг и разменят палави погледи. Християна не спира да гледа влюбено към събеседника си. Бившата грация буквално сияе, докато новото й гадже не спира да бъбри. С всяка изминала дума усмивката по лицето на красивата ни спортистка става все по-голяма. Отдалеч си личат флуидите между двамата. Чувствата и любовта между Християна и гаджето й може да се усети от километри.

В разговора има много емоции
В разговора има много емоции

Кой точно е новият на Християна, не е ясно. Според слуховете той също е спортист. И двамата с гимнастичката се познават още от лагерите на националните отбори, но Тодорова мълчи поне засега и дори не е обявила, че има нов мъж в живота й. Откога датира връзката на грацията с тайнствения мачо, също не се знае. Но най-вероятно любовта им е прясна.

Само преди месеци Тодорова се раздели с рекордьора по победи за купа „Дейвис“ Димитър Кузманов. Националът и Християна бяха заедно повече от 3 г., но изненадващо за мнозина слагат край на връзката си. Дали пък не е заради мъжа от снимките?