Легенда на Левски не е оптимист за мача с ЦСКА: Този отбор е на Мъри, Костов има поддържаща роля

7 Dni Sofia05.10.2023
1

Бившият футболист на Левски Георги Цветков коментира ситуацията на „Герена“ в навечерието на вечното дерби. Цупето, както е известен сред феновете бе е начело на сините в мач №1 у нас на 3 ноември 1996 година, когато тимовете завършват при 1:1 на „Армията“.

На мен ми се иска Левски да спечели, но няма как да не отбележим, че в момента ЦСКА са в по-добро състояние. Ще бъде интересен и оспорван мач. Категорично не може да се каже кой ще спечели преди началото му.

Разбира се, че Левски може да победи и трябва да подходи с голямо самочувствие. Сините показаха много добри игри от началото на сезона и е необходимо да се завърнат към тях. Но лично за мен, а и такива са очакванията ми, предстои много оспорван двубой.

Не сме в кухнята на отбора и отстрани е трудно да кажем как точно върши работата си Костов. Трябва да си вътре, за да знаеш какво се прави по време на тренировките и каква е тактиката за мачовете. Този отбор бе изграден от Станимир Стоилов и Николай Костов за момента поддържа нивото. За мен много малко липсва, за да може Левски да бъде това, което трябва.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории