Руди Гела: От БНТ ми казаха, че дебатът между Васил Терзиев и Хекимян ще е интересен – единият няма да дойде

7 Dni Sofia04.10.2023
радостин василев

„Медийната омерта продължава да ме заглушава. БНТ ме покани вчера на дебат с други кандидати за кметове на София, но единственото ми условия беше да водя спор с Антон Хекимян, Васил Терзиев, Ваня Григорова и Деян Николов, които се определят от медиите и обществото за основни претенденти за кмет“, напуши се във фейсбук Радостин Василев – независим кандидат за градоначалник на столицата.

Пеперудът хвърли още яснота и сподели интересни подробности около цялата драма с дебата, който по всичко личи, че утре няма да бъде бъде във вид, в който са очаквали и от БНТ.

„Днес ми казаха, че ще участвам с други кандидати като Карлос Контрера, Виолета Комитова и един господин, който никога не съм го чувал. Отказвам такава промяна“, сподели още Руди Гела.

„Днес разбрах, че г-н Васил Терзиев е отказал дебата с Хекимян, Григорова и Николов, но въпреки това не мога да взема мястото му. Ясно е, че го е страх. Отново ще ще кажа на медиите да не се притесняват да ме поканят на дебат, но не да ме пращат пращат срещу второстепенни герои и да си губя времето, с хора, които няма да получат никаква подкрепа“, изрепчи се  Радостин Василев, който май наистина си мисли, че ще премине 2-та процента.

 


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории