Само в 7DniSofia.bg

МВР с мащабна акция заради Адриан! Претърсват всяко кътче край София и тарашат наред

полиция

Серия от спешни акции по претърсване са предприели от МВР заради отвличането на Адриан Златков, който липсва от миналата сряда. До момента няма обаждане от похитителите с искане за откуп и криминалистите са решили да ровят напосоки, за да не губят време, докато се чака позвъняване от престъпниците, което би могло да даде евентуална следа.

Тарашите се извършват от екипи от МВР, както и от техни колеги от ГДБОП, които са били включени в работата по случая, за да се действа с пълна мощ и бързо, разкриват източници на ПИК в службите.

„Наредено е да се проверява село по село и къща по къща. Изготвен е план по карта и първите населени места са около София и около Костенец и Самоков. Районът е доста рехаво населен, а и е ползван и преди от криминални елементи за укриване. След това евентуално ще се продължава по подбалканската линия”, разкри още източникът ни.

Припомняме, че в МВР вече има изграден портрет на новата банда за отвличания, за която стана ясно, че е удряла и преди Адриан. Имало е предходни 5 отвличания, но при тези случаи бизнесмените предпочели да платят откупите и да не се шуми в медиите.

Според профила на групата тя е мощна, добре подготвена и професионална банда от поне 12 души. Заподозрян за тартор пък е бившата барета и страховит крими герой Николай Добрев – Бай Добри.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.