Обвиниха Кирил Петков и баща му Петко за убийството на Алексей Петров!

7 Dni Sofia01.09.2023
кирил петков петко петков

Те убиха Трактора, защото вече им стана неудобен и криеше тайните им

Не знаeм какви ги върши точно сега Кирил Петков в Милано. Вместо да купува гащички на Лена по “Монте Наполеоне”, би трябвало да дава показания за убийството на Алексей в следствието.

Това е политическо убийство.

Днес Бойко Борисов призна, че именно Алексей е медиаторствал за кабинета в качеството си на боен другар на Татко Петко. Кой, значи, трябва да е първият разпитан? Семейство Петкови, разбира се. След тях – всички преговарящи в ресторант “Делвите”, цялата мафиотска сглобка.

Те го убиха, защото вече им стана неудобен и криеше тайните им. Това вероятно е първата екзекуция, разпоредена официално от правителството.

Ситуацията е наистина скандална по няколко направления.

1. Премиерът Денков побърза да обяви, че не познавал Алексей Петров. И това е така – Денков е Господин Никой, за да познава архитекта на сглобката. Имаме напълно марионетно правителство, кадрувано от сенките на задкулисието.

2. Лена Бориславова заговори за „криминалните другари“ на Борисов, визирайки Алексей Петров. Само че Алексей беше близък с нейния потенциален тъст Петко Петков, както и с любовника й. Ако има криминалитет, това са криминалите.

3. Скандално е, че си трае „високоморалният Христо Иванов“. Преди време той обяви, че Алексей Петров е пречка България да влезе в Шенген. Излиза, че „пречката“ е акуширала на правителството на ДБ и ПП. Е, това не се ли нарича шизофрения. Тепърва Иванов и съпартийците му трябва да дават тежки отговори.

Аферата „Алексей Петров“ ще събори некоалицията, без съмнение. Въпрос на малко техническо време. Мръсотията е поголовна, тепърва ще започнат да се топят един друг. На практика след признанията на Борисов днес кабинетът е дал оставка – това е власт, зачената в грях.

Алексей сглоби кабинета приживе, сега ще го свали посмъртно.

Данка Радева


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории