Поредна дива простотия на Козмин Моци! Фенове подгониха да го бия в родината му, след като…

7 Dni Sofia02.09.2017
моци

Защитникът на Лудогорец Козмин Моци направи поредната си простотия, сега вече и извън България! Терористът от българските терени забърка скандал след снощната домакинска победа на Румъния с 1:0 над Армения в световна квалификация от група „Е“.

След последния съдийски сигнал бранителят, който остана резерва, се отправи застрашително към група фенове, дръзнали да псуват и освиркват собствените си футболисти. Нервите на Моци не издържаха и той поиска обяснение от привържениците, обръщайки се към тях с обидни думи. Те пък бесни пробваха да прескочат оградата и да нашамрят любимеца на Кирил Домусчиев. Бързата намеса на негови съотборници обаче предотвратиха по-сериозни инциденти.

Иначе победата на Румъния дойде изключително трудно. Единственият гол в мача падна в 91-ата минута, когато точен бе Максим. Любопитно е, че след попадението голмайсторът също напсува публиката.

„Максим и Моци трябва да се извинят. Това е недопустимо. Ясно е, че националният отбор изживява тежки моменти, но не бива да се стига до тук“, каза бившият национал на страната Флорин Прунея.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.