Ексклузивно в 7DS: Изправят Делян Пеевски пред съда! Погва го бизнесмен с обвинение, че убил жена

7 Dni Sofia31.08.2017

Делян Пеевски обеща наскоро с прочувствена декларация, че вестниците му ще продължат да пишат истината и само истината по ограбването на КТБ!

Как точно ще го правят, като единствената им цел е да манипулират в полза на корпулентния депутат, не е ясно.

Всъщност напоследък най-тиражният вестник на Пеевски – „Телеграф“ го е ударил на откровени, нагли, гусни лъжи. И точно една такава ще изправи еднодневният шеф на ДАНС пред съда!

Не е за вярване, но е факт! Пловдивският бизнесмен Венцислав Георгиев е готов да изправи маститият издател пред Темида. където пък осъждането му изглежда в кърпа вързано.

Причината – вестникът на Пеевски обвини бившия шеф на „Белла“, че…убил жена си, след което се предал на полицията. За да няма съмнения за кого става дума, „Телеграф“ дори пусна не една, а две снимки на бизнесмена, „гръмнал“ половинката си в столичния квартал „Лагера“. За да е пълен стреса в семейството, публикувана бе и снимка на „мъртвата“ съпруга.

Малката подробност е, че Георгиев яма нищо общо с истинския убиец- Стойне Василев, който е доста по-възрастен от пловдивския богаташ.Вече почти две седмици така и не стана ясно защо в медията на депутатина решиха, че Венци Георгиев е убил жена си!?

Заради гафа вече е пострадал сериозно главният редактор на „Телеграф“ Васил Захариев. Почти сигурно е, че сътрапезникът на майката на Пеевски, който все още таи чувства към дяволската чаровница Кръстева, ще се прости с поста си.

Напоследък заради такива лъжи вестникът на Пеевски на практика е с 50 процент брак, което означава, че всеки месец близо 2 милиона броя на „Телеграф“ остават за лично четене на депутата. Заради това и ДПС-депутатинът е бесен на Захариев.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории