Джизъса накара населението да онемее! Блесна до руската посланичка Митрофанова

елеонора-митрофанова-благой-георгиев

Джизъса отново предизвика лавина от коментари с последните си селфита. Той се похвали в Инстаграм със снимка с руската посланичка Елеонора Митрофанова.

Тя е под портретите на руските управници Путин и Лавров в Руското посолство в София.

„Благодаря на посланникът на Русия Елеонора Митрофанова за гостоприемството!“, написа победителят в Сървайвър. Митрофанова изглежда заредена с братска любов към Благой и го хванала през ханша. Прави впечатление, че вече няма и помен от белите коси на Сървайвъра и внезапно се е подмладил с 15-20 години.

Понесен на крилете на славата като победител в „Сървайвър“, бившият футболист от седмици подгрява голямо благотворително събитие, което ще се проведе в най-голямата спортна зала в София с куп звезди.

Съвсем нормално е, като събираш дарения и искаш да помогнеш, да не се забъркваш в скандали, които очевидно могат да навредиш на обществения си образ.

Благо обаче явно не му пука за това. Вероятно затова той се похвали в Инстаграм със снимка с руската посланичка Елеонора Митрофанова – една от най-спорните личности в страната в момента, пише Стандарт.

Благой Георгиев благодари на Митрофанова са гостоприемството на събитие по повод събитие в руския център в София.

Джизъса пак показва, че правописа и говора не са му най-силната страна, защото е изписал поста на високопоставената си приятелка с грешка – „посланник“.

Че Благой е поканен от руското посолство, не е никак странно, все пак част от кариерата му премина именно в руското футболно първенство.

Странно е обаче да се хвали с контактите си с една от фигурите, предизвикала най-голямо напрежение между България и Русия.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории