Сачева си заслужи аплодисменти в НС: Никога не сме работили за наш образ, а за този на България!

768x432-11

Интересите на хората и държавата днес изискват работещ парламент. Това каза от парламентарната трубуна Деница Сачева от ГЕРБ-СДС.

„Съвместно управление между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ е осеяно с неизвестни и всевъзможни трудности, но това е единствената възможност към този момент. В политиката трябва да се работи за големи цели, а не само за частни интереси. Днес не даваме кредит на доверие, даваме кредит на време.

Дали това време ще бъде оползотворено градивно, зависи от действията на министрите, които ще се закълнат днес. Решаването на политическите кризи никога не може да се случи по начин, който да е удобен за политическите участници. Кабинетът, който ще гласуваме днес, не е представителен на мнозинството. Компромисът беше направен само от нас в името на България. Т Ясно и на висок глас искам да ви заявя: Ние нямаме нужда от пране на нашия имидж. Никога не сме работили за личните си образи. Единственото, което трябва да бъде пазено чисто и неопетнено е образът на България, за да може тя да има достойно място в Европа, да влезем в Шенген и еврозоната“, добави още Сачева.