Бербатов поднови връзката със Славена Вътова, издържа я, след като мъжът й стана подсъдим

славена-вътова-юлиан-цолов

Димитър Бербатов е подновил отношенията си с красавицата Славена Вътова и пак се среща епизодично с нея, твърдят източници на „Уикенд” от светските среди. Двамата имаха кратка афера преди около 2 години, но след като „Уикенд” разтръби за нея, Бербо замрази контактите си. Сега обаче футболната легенда и миската пак са си станали много близки.

Манекенката е в много сложни отношения с мъжа си Юлиян Цолов, който е подсъдим за измами в особено големи размери и рискува да влезе в затвора. Както „Уикенд” пръв разкри, Цолов е с повдигнати обвинения от Прокуратурата за схеми за над 1 милион лева, а 9 измамени от него шефове на дружества са дали показания, които да го „заковат”. Притиснат до стената, Цолов е ипотекирал семейния апартамент на ул. „Оборище”.

Потресената Славена Вътова набързо напуснала половинката си, но заради двете си деца все още поддържа отношения с него. Тя обаче обмисляла евентуален развод. С Юлиян Цолов манекенката е в отворен брак – тя го заряза заради политолога Слави Василев, но след това се върна при него. Сега обаче на хоризонта отново се е появил Димитър Бербатов.

Според мълвата, футболистът е подновил дискретните си срещи с огнената „Мис България 2006”. Любопитно е, че те са съседи на ул. „Оборище”, но естествено, контактите си консумират на друг адрес.

„Митко подаде ръка на Славена, която покрай проблемите на мъжа си закъса финансово. Именно той в момента я издържа и й помага да оцелява”, разкриват източници на „Уикенд”. Ако се вярва на мълвата, Вътова дори получавала месечна сума от 10 000 лева от благородния футболист, който иначе не се слави с прекомерна щедрост. С парите Вътова гледа и децата, и закъсалия си съпруг, който е със запорирани сметки.

Междувременно 34-годишната Славена е залитнала по корекциите и не спира да тунингова лицето си. Тя постоянно ходи на всевъзможни процедури, слага си ботокс и филъри, които й докараха подпухна вид. Красавицата се осмели да публикува няколко фотоса без грим и стресна последователите си в социалната мрежа. Тя е подпухнала като поничка, а е едва на 34 години. Феновете й я разкритикуваха, че вместо да се подмлади, се загрозява с постоянните корекции по лицето си.

Иначе официално миската все още е заедно с мъжа си Юлиян Цолов. Репортер на „Уикенд“ засече двойката, която беше заедно с двете си дъщери и привидно изглеждаха като щастливо семейство.