Инфарктна драма с Христо Иванов в самолета от Виена

1685524003-t

В истински екшън се превърна нощният полет, с който Христо Иванов се прибра късно снощи от Виена в София, предават репортерите на БЛИЦ.

Както медията ни съобщи първа председателят на ДБ бе засечен в австрийската столица където по същото време бе и Кирил Петков.

На връщане към родината Иванов бе предпочел задната част на самолета, в който се настани заедно с русокоса дама на средна възраст. Партиецът бе избрал спортно-елегантния стил, а на гърба му висеше раница, която може би е имала функциите на портфейл.

Наедрелият политик обаче преживя тежки минути непосредствено след приземяването на еърбъса на софийската аерогара. Според информация на БЛИЦ вратата на летателната машина се е повредила и не е могла да бъде отворена близо 30 минути.

Това изнерви максимално Христо Иванов, той стисна зъби и се оглеждаше притеснено във всички посоки. След намесата на механиците на летището вратата най-накрая беше отворена и охраненото тяло на Иванов тържествено премина по ръкава, за да хлътне в пътническия салон.

Той обаче не бе посрещнат с фанфари, както вероятно си е представял, а няколко изморени пасажери го изгледаха с досада, след което продължиха да чакат свои близки и роднини.

Така приключи одисеята на Иванов, който сега се потопи в политическата реалност. Тепърва предстои да видим дали България ще има редовен кабинет, но шансовете за това се увеличават.