Отхвърли я и я съсипа отново: Разбитата Гена Трайкова бяга от България, заради Венелин Петков!

768x432

Той разби сърцето й и съсипа живота й не веднъж, а два пъти. Венелин Петков имаше дълга и сериозна връзка с Гена Трайкова, която първоначално заряза заради колежката им Николета Маданска. Последната му роди две деца, но се разделиха и преди месеци Венелин отново направи опит да се сближи с Гена.

Е, оказа се обаче, че не си е направил добре „сметките“ и бързо му доскучало като я натири отново, това разкриха близки до бившите телевизионери. Подигравката с чувствата й и със самата нея като човек, дошли в повечко на Трайкова, която напуска България.

Гена заминава за Щатите, където ще представи документалния си филм за Валя Балканска на българската общност там, но се и надявала да успее да получи покана за работа и реализация зад океана. У нас тя отдавна няма какво да прави при все, че никой не я потърси след като напусна Би Ти Ви.

Нещо повече – преди повече от три години Трайкова доброволно си тръгна от медията в солидарност с любимия си Венелин Петков, който беше уволнен. Тази й постъпка показа повече от всичко друго, че тя наистина държи на него и го обича, може би повече и от самата Маданска. Фактът, че Петков не оцени жертвата й обаче, я сринал.

„Жалко е, защото Гена е сериозна и умна жена, която може много да даде на всеки мъж. Жалко, че си пропиля годините в чакане на онзи, който няма да я оцени. Дано навън да срещне любовта“, коментират източниците.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории