Безгранична наглост! Киро Петков излъга в ефир: Не съм нареждал ареста на Бойко Борисов

payimage-525129-scaled

Кирил Петков нагло излъга в ефир: Не съм нареждал ареста на Бойко Борисов. Това заяви в предаването „Лице в лице“ по bTV бившият премиер и съпредседател на ПП Кирил Петков. Според него това е било МВР.

На въпрос „Как Борисов говори с вас, след като го арестувахте“, Петков отвърна:„Трябва да се каже ясно, че арестът е на МВР. Аз не съм го нареждал. Друга е тезата. В този момент осъзнаваме тежестта пред всички нас. Във Фейсбук показах как се взимат решенията в тези моменти. Трябва да се знае, че всичките мотиви за това решение не са лични. Аз се абстрахирах. Предлагаме всичко с чувството на отговорност“.

– На 17 март 2022 г. лидерът на коалиционния партньор на ПП в управлението – ИТН Слави Трифонов получава от самия министър-председател Кирил Петков следния SMS: „Арестувах Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова, Севделина Арнаудова“.За това разказа шоуменът на 11.10.2022 тв изявление и продължава:

„Единственото, което касаеше толкова важен казус, който може да се отрази на всички коалиционни партньори като ареста на Бойко Борисов, аз разбрах като sms, получен от Кирил Петков. Мисля, че същото е валидно и за останалите коалиционни партньори“.– На 18 март 2022 година адвокатът на Борисов във връзка с ареста му – Менко Менков сензационно съобщава:

„Разпореждането за ареста на Борисов идва от кабинета на министър-председателя Кирил Петков, така пише в преписката“.

– Преди това, на 12 септември 2022 година, отново Кирил Петков в качеството си на премиер, се заканва във Фейсбук: „Но ще заявя много ясно: твърдо сме решени да изправим Бойко Борисов пред съда… Дали Борисов в крайна сметка ще влезе в затвора? Сигурен съм в едно: това няма да се случи, ако нашите политически опоненти спечелят изборите“.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории