Адска касапница в Северозапада, ръце и крака стърчат от размазано Ауди

1684903095-e2b9043125aa7b171be8b991f518d6e1

Тежка катастрофа е станала във вторник вечерта между Враца и Криводол, пише BulNews.

Лек автомобил „Ауди“ А4, по неясни на този етап причини, е напуснал пътното платно и се е ударил странично в дърво край пътя. Сблъсъкът е бил толкова силен, че колата се е усукала около дънера, а двигателят й е на около 50 м.

Шофьор пътувал с бременната си съпруга към Враца, когато изведнъж видял двигател от кола пред себе си. Мъжът спрял и тръгнал да търси колата. Успял да види ръце и крака сред смачканите ламарини, и веднага подал сигнал на тел. 112 за тежкото произшествие.

Никой няма представа кога се е случило то, тъй като аудито не се забелязва от преминаващите по пътя. Преди мястото на удара има останали следи от спирачен път.

Две пожарни, 2 патрулки и линейка са пристигнали на мястото на катастрофата. По първоначални данни, в колата са пътували двама млади хора, като поне единият е мъж. Все още не е ясно дали е имало пътници и на задните седалки.

На мястото се очакваше да пристигне групата за разследване, която да даде разрешение на пожарникарите да започнат да режат ламарините, за да извадят труповете на загиналите. В готовност са и спешните медици, ако има и минимален шанс да се намесят.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории