Бизнесмен изпотроши залата на бодибилдърката Емили Балкова, удари мъжа й с тръбен ключ

168484884426572

Брутален екшън се е разиграл днес по обед в жилищна сграда, намираща се в бургаския жк. „Славейков“, научи Флагман.бг.

Известната бодибилдърка Емили Балкова и семейството й стават мишени на обиди, заплахи и дори физическа саморазправа от страна на пишман бизнесмена Низар Асад – добре познато име в морския град.

Емили потърси Флагман.бг, за да даде гласност на случая, след като Асад е изпотрошил огледалата в помещението и ударил с тръбен ключ мъжа й. „От два месеца помещението, в което се намираше някогашният „Екстрийм фитнес“, има нови стопанини – това съм аз и мъжът ми. С Низар се разбрахме, че ще го изчакаме да изнесе всичките си вещи, за да можем да започнем ремонт, тъй като възнамеряваме да превърнем обекта в доста луксозна фитнес зала. Днес Низар дойде. Видях го пред сградата, говореше с хазяйна. Аз седях настрана със сина ми и чаках мъжа ми да докара ламината. Минути след това той пристигна, а Низар се доближи до нас и поиска да си вземе някакви стари лостове, вериги и железа. Обяснихме му, че го чакахме достатъчно време, за да си изнесе нещата и че въпросните железа сме ги преместили в обект на 5 км, за да не ни пречат. Качихме се всички нагоре в помещението. Когато мъжът ми отключи и Низар влезе, грабна от земята един тръбен ключ и замахна към него, като го удари в областта на корема, под ребрата вляво. Разкрещя се, че той бил собственик и че можел да прави каквото си иска. Започна да вика, че всичко било негово и започна да блъска по стените и строши всички огледала в обекта. Веднага се обадих на тел. 112 и полицаите дойдоха мигновено, все пак Районното е на 20 метра. Секунди преди да пристигнат униформените, Низар се опита да избяга, качи се в Мерцедеса си и се направи, че не вижда полицаите, които му направиха сигнал да слезе от колата. Този човек е опасен, налита на бой и заплашва, утре може да дойде и да размаха ножове, както ни заплаши. Още повече тази грозна сцена се разигра пред очите на детето ми“, разказа фитнес инструкторката пред репортер на Флагман. бг

Бодибилдърка Емили Балкова зове за спешни мерки от страна на компетентните органи, тъй като смята, че Низар Асад е неконтролируем и във всеки един момент може да посегне на нея и семейството й.

Проверка на Флагман.бг установи, че Асад в момента има автокъща и се занимава с коли, договорът му за обекта в жк. „Славейков“ бил изтекъл преди доста време.

От МВР съобщиха за Флагман.бг, че бизнесменът е бил издирен и задържан за срок до 24 часа. Срещу него е образувано бързо полицейско производство за хулигански прояви.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории