Боряна Калейн: Гордея се с това, което направих, но не го постигнах сама

Image_14522093_40_0

„Щастлива съм от успеха, който постигнах през последните няколко дни! България не беше имала Европейска шампионка от 1994г. в лицето на Мария Петрова. Гордея се с това, което направих, но не го постигнах сама“, това написа европейската шампионка по художествена гимнастика в многобоя от Баку 2023 Боряна Калейн в инстаграм профила си.

България спечели общо пет медала на финалите на отделните уреди при жените на европейското по художествена гимнастика в Баку (Азербайджан). Шампионката в многобоя Боряна Калейн взе сребърен медал на бухалки и бронзов на обръч, а Стилияна Николова спечели сребро на топка и бронз на лента, а Ева Брезалиева стана втора на лента.

Калейн благодари на всички съдии, треньори, хореографи и на медицинския екип на и на БФХГ за всекидневната подкрепа!

„Благодаря на моя клуб Левски-Триадица за това, че ми пази гърба! Благодаря на моето прекрасно семейство и на моите приятели! Без вас нямаше да стигна до тук. Благодаря на всички мои фенове за безрезевната ви любов и подкрепа! Благодаря и на тези, които не ме харесват и не искат да успея! Вие ме правите по-силна и правите безценни моментите, когато докажа на себе си, че не сте прави за мен!“, написа още тя.