Цяла България се моли за 24-годишния Георги. Две малки момиченца го чакат у дома

георги

24-годишният Георги Терзиев, който бе зад волана на Мерцедеса, катастрофирал вчера край Лъка, е в реанимация с фрактура на бедрена кост и множество травми, с опасност за живота, а в момента тече кръводарителска акция за него.

Георги е баща на две малки момиченца, които го чакат у дома. 16-годишната му спътница, която е рускиня, е настанена в Неврохирургия със сътресение на мозъка, предава Флагман.От Георги е взета кръвна проба за употреба на алкохол и наркотици. Вторият водач – на лек автомобил Алфа Ромео, е тестван за алкохол, като дрегерът отчел отрицателен резултат.

Инцидентът стана вчера около 18.28 ч. на пътя Каблешково – Бургас, км. 62 от с. Лъка в посока Бургас / в условията на десен завой/, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост лекият автомобил Мерцедес 250 D, с бургаска регистрация, управляван от 24-годишния Георги, навлиза в лентата за насрещно движение и удряйки се последователно в лек автомобил Алфа Ромео, с бургаска регистрация, управляван от 41-годишен мъж от с. Гюльовца и в прикаченото към него ремарке, се преобръща.