Антония Петрова се продаде: Той ми купи толкова неща в Америка, как да се разведа?!

Антония Петрова и новият й

Мис България 2009 няма да напуска съпруга си. Самата тя го разкри след завръщането си от САЩ.

Антония Петрова и Ивайло Батинков изкарали с двете си деца около седмица в Америка. Там той накупил толкова много неща на жена си, че тя забравила за развода.

Както е известно, от немалко време се тиражира, че Антония е хванала Ивайло Батинков в изневяра и затова го напуска. Тя отрича информациите, като ги определя като медийна измислица.

Много удобно обаче го отрече чак след почивката в САЩ, където самата миска призна, че се е сдобила с множество маркови дрехи и обувки. Съпругът й буквално изкупил няколко магазини, за да я зарадва.

Така че не е изключено, подобно на Мара Отварачката, и Тоца да се е продала. Все пак надали жена без нито един ден трудов стаж, която сама никога няма да се оправи финансово, ще си позволи да напусне богаташ като Батинков, дори и да й изневерява.

Разбира се, че за да спаси достойнството си, Петрова докрай ще твърди, че всичко е измислица и са много щастливи. Истината обаче е, че е щастлива с него, защото живее охолно.

Как пък един път Тоца не си избра средностатистически мъж със заплата от 2-3 бона, а все търси милионери. Бившият й съпруг дори е още по-богат от настоящия. Днес той си живее в Русия и се радва, че се отърва от Антония Петрова, която освен да му изсмуква парите, друго не правеше. Дори деца не пожела да му роди.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории