Александра Сърчаджиева на 40: Ужасяващите загуби на Пепа и Иван белязаха живота ми

Image_14506139_40_0

Равносметка и емоционална изповед направи Александра Сърчаджиева, която вчера навърши 40 години. Ето какво написа актрисата в личния си профил във Фейсбук:

„Щастлива съм! Благодарна съм! На 40 съм! Безкрайно много ви благодаря за вчерашния ден! Благодаря ви за невероятните пожелания и цялата любов! Направихте деня ми незабравим! Пътят ми до тук беше прекрасен, макар и белязан от ужасяващи загуби! Но в живота ми за тези 40 години получих огромна любов!

Загубата на Пепа беляза двайсетте ми години, загубата на Иван беляза трийсетте ми години, но ги имах и те бяха до мен! До мен с огромната си любов и топлина! И винаги ще останат в мен и в очите на София! Сега имам невероятните си приятели и всички вас! Вие ми давате вяра и надежда, че има смисъл човек да продължи! И аз ще продължа! С усмивка на лицето си и огромна обич в душата и сърцето си!!! Вярвам, че ще бъде хубаво! Пожелавам си слънцето да гали лицето ми, а вятъра да разрошва косите ми! Нека бъдем здрави, щастливи и смирени!!! Нека се смеем и пълним очите си с красота!!!

Още веднъж ви благодаря и нямам търпение да ви видя НА ЖИВО на 26.05 в Сатиричен театър „Алеко Константинов“! Ваша Александра, вече на 40″.