Шок! Мария с любопитно признание след побоя от Миро, той бил…

1684651862-ewrwrwr

Мария май всячески се старае да измести публичното внимание от ситуацията с побоя и обвиненията, които отправи към мъжа си Миро и на тяхно място да даде фокус на кариерата си.

Дали обаче, феновете й ще искат с такава лека ръка да загърбят историите в личния живот на фолкизпълнителката, при все, че там става дума за доста преминати граници на взаимоотношенията, най-меко казано. И все пак, за Мария най-важен сега се оказва актуалния й сингъл „Обичам да е лято“, който се появи преди броени дни.

В скорошно тв интервю чалга дивата призна, че от години работи с едни и същи хора, а екипът й е от доказани професионалисти, с които се разбира перфектно. „За мен е известно, че съм моногамна като човек“, заяви изпълнителката.

Въпреки току-що направената премиера, Мария бърза към следващия си проект, който вече е ясен. До дни ще бъдат реализирани записите, следва и работата по видеоклипа, а премиерата и на този сингъл изобщо няма да се бави, гарантира тя. Планира да пусне проекта още през месец юни.

За своя личен свят пък, хитовата изпълнителка разкрива единствено: „На този етап от живота ми мога да се нарека един щастлив човек, една щастлива жена“.

А по отношение на дъщеря си, която е тийнейджър казва, Мария е откровена: „Марая е на една друга вълна в момента, в която си има свой собствен свят. Гледа си училището, не мога да се оплача, сега ще стане на 15 години. Запозната съм с плановете й за летен лагер, за почивка с нас, за най-добрата й приятелка и до там. Опитвам се да не я задушавам. Дала съм й едно лично пространство“.

За финал фолкпевицата изрази категоричност по отношение на мъжа си и дори каза публично: „Разчитам на моя съпруг, на моята сестра, на моята майка и дотук се изчерпват. Но Миро е единственият, на когото мога съвсем да се доверя. Сякаш във времето още повече се стиковаме“.