Смразяващо: Дупничанин съблече жена си гола, провеси я през парапета на мост и…

1684643235-mot

Дупничанин е осъден на 1 година затвор за психически тормоз и закана за убийство на жената, с която живее на семейни начала.

Пламен Тодоров от Дупница се е споразумял с прокуратурата, като се е признал за виновен, за което е получил 1 година лишаване от свобода при строг режим. В хода на разследването е установено, че Тодоров постоянно упражнявал психически тормоз върху жената, съобщава struma.bg.

Върхът на неговата агресивност спрямо пострадалата е на 30 март 2023 г. Тогава Тодоров отишъл на празненство, на което присъствала потърпевшата, насила я измъкнал от заведението пред очите на колеги, качил я в автомобила си, спрял на мост край Дупница, бил я жестоко с юмруци и ритници, съблякъл я гола и я провесил през парапета на моста, като я заплашвал, че ще я убие, с думите: „Ще те ликвидирам!“.

Тя успяла да се отскубне от ръцете на насилника и позвънила на тел. 112 да търси спасение. На място е пристигнал патрулен автомобил на РУ на МВР – Дупница и насилникът е задържан за 72 часа, след което по искане на прокуратурата мярката му е заменена с по-строга – „задържане под стража“.