Бомба! Ваня Щерева пусна първи СНИМКИ на Евгени и Валерия след финала на „Ергенът“

1684449019-347587891-625161769526466-8325379040508989478-n

„Приказката свърши. За да продължи“, така Ваня Щерева описва финалната вечер в романтичното риалити на bTV „Ергенът“, което завърши с хепиенд за една от участничките – Валерия.

Броени минути след края на последния епизод от поредицата, актрисата, певица и писателка показа във фейсбук профила си неподозирани кадри с щастливата нова двойка и предизвика вълна от коментари.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanya Shtereva (@vanyashtereva)

„Страхотни са! Злобарите да пият по една студена вода и по леглата“, гласи една от многото реакции под поста на Щерева, която от кадъра е видимо, че страшно се забавлява с новоизлюпените риалити звезди.

В крайна сметка след близо 3-часов финал най-желаният тв ерген в страната в момента си изля душата и поиска за жена 24-годишната плевенчанка Валерия, а тя, обляна в сълзи, му отвърна със заветното „ДА“. Дали двамата и в реалния живот ще продължат тази романтична приказка обаче, и действително ще станат семейство, ще стане ясно съвсем скоро.Факт е, че именно Валерия беше първото момиче, което Евгени целуна във формата, а до неговия край специалната връзка, която заформиха, както и разменените тайни писма, нямаше как да убегнат и на останалите момичета.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории