Само в 7DniSofia.bg

След боя, парите и подаръците: Мария втрещи с ново скандално разкритие за Миро!

мария2

Адекватна ли е Мария и защо така усърдно изплисква легена от известно време насам?! Да не би това да е в резултат от ударите на мъжа й Миро Дзвера, който я бушонира яко преди около два месеца?!… Това се питат в нета потребители, станали свидетели на днешната абсурдна изцепка на Мара Отварачката.

Дребното човече от Стара Загора трябва сериозно да се замисля, преди да си отвори устата, защото общо взето оттам излизат само глупости. Поредната бе днес, когато Марчето избухна със скандално разкритие за съпруга си Мирослав Соколов.

Казваме скандално, защото наистина е скандално някой да те пръсне от бой, а после ти да го хвалиш колко е щедър. Ок, прибрала си го, прибрала си го! Но поне не рецитирай в дитирамби какъв чаровник бил…

„Леле, да знаете как си говорим с моя Миро. Аз му казвам да вземе и да ми отпусне някой път една такава сумичка, за която да седя и да се чудя десет минути как да я похарча, а пък той ми вика, че няма такава сума. Каквото и да ми дадял, съм била способна да го пръсна моментално. Ами да, царица съм си аз всъщност на пазаруването и на това как да харча пари“, хили се като гламава Мария.

А потребителите я попиляха от подигравки и дори откровени обиди като я нарекоха платена и амортизирана куха лейка.