Тити със скандално разкритие за Ивков и над 1 млн. лева в Левски

тити папазов

Константин Папазов отговори на популярния журналист Борис Касабов, който с обръщение до собственика на Левски Наско Сираков призова за връщането на Станимир Стоилов и Ивайло Ивков на „Герена“.

В публикацията си във „Фейсбук“ Тити хвърли голяма бомба. „Само да напомня на хората с по-къса памет, че през 2015 г. този Ивков поиска от Левски хонорар в размер на 1 600 000 лева (един милион и шестотин хиляди) за елементарна правна услуга“, написа Папазов. „Уважаеми, г-н Касабов. Всеки човек, обичащ Левски, може да Ви прости всяка глупост от любов към Левски!
Моля Ви, не намесвайте името на Бог! И Ви моля – не злоупотребявайте да говорите от името на всички левскари.
Г- н Касабов, къде бяхте между 1.04 и 08.04?
Защо тогава не проявихте това чувство на любов и загриженост към Левски? Имахте идеалната възможност с вашия огромен авторитет и опит да повлияете на любимия треньор да постъпи спрямо Левски разумно, отговорно и човешки! Левски го създаде като треньор и той нямаше никакво право да предава великия клуб! Защо тогава, уважаеми г- н Касабов, не направихте опит да вразумите Стоилов?
Защо сега разчитате на авторитета и любовта на Сираков към Левски да се самоунижи и затвори очите си пред едно предателство към него, не само към Левски?
Г- н Касабов, всички Ви помнят с две неща. Огромната Ви любов към Левски и легендарните Ви коментари от лудото американско лято. Много левскари Ви намразиха от коментарите Ви в предаването „Пред стадиона“. Смятам, че не заслужавате това. Вие наистина много обичате Левски, но прочетете коментарите по повод изразените от Вас мнения!

Г-н Касабов, не само, че не вярвам във вашите инженерни способности, но и в психологически план не разпознавате хората. Предлагате на Сираков да се види и с Ивков, основният виновник за всички маргинални действия,човекът – разрушил тандема Наско и Мъри!
Само да напомня на хората с по-къса памет, че през 2015 г. този Ивков поиска от Левски хонорар в размер на 1 600 000 лева (един милион и шестотин хиляди) за елементарна правна услуга.
Г-н Касабов, нито Вие, нито аз имаме експертиза относно изграждането и разрушаването на мостове.
А моста в Левски го разруши само един…“