47-г. жена натисна газта на Мерцедес край Бургас и стана страшно

1684323417-168432302031531

Тежка самостоятелна катастрофа край Бургас изпрати жена в болница. Инцидентът е станал на пътя за Созопол, малко преди отбивката за вилна зона Росенец, съобщи Флагман.

Около 13:30 ч. Мерцедес с бургаска регистрация, управляван от 47-годишна жена, е загубил сцепление с мократа пътна настилка и се е озовал в крайпътната канавка по таван.

Пострадалата е от село Росен. Откарана е преди минути с линейка към УМБАЛ-Бургас. Състоянието ѝ не е известно към момента, но съдейки от естеството на самата катастрофа, е много възможно да е тежко. Таванът на автомобила е буквално премазан, а край колата са разпиляни детски играчки.

В колата обаче е пътувала само пострадалата жена. На мястото на инцидента има екипи на полицията, които оглеждат местопроизшествието в опит да установят причините колата да поднесе по такъв начни на пътя.

Вероятно се касае за шофиране с несъобразена с пътните условия скорост и поднасяне – към момента в участъка продължава да вали дъжд и настилката е мокра. Движението в района е затруднено, шофирайте внимателно!