Сарафов нареди брутален тараш за хората си заради Гешев. Страх го е да не вкарат бомба в Следствието

Борислав Сарафов

Лов на вещици тече в момента в Националната следствена служба, след като нейният шеф и все още заместник-главен прокурор Борислав Сарафов развесели публиката, че се страхува да не бъде убит от… главния прокурор Иван Гешев.

Директорът на НСлС е наредил разполагане на контролно-пропусквателни пунктове за проверка на собствените си служители, съобщава Пик, базирайки се на възмутени следователи.На обозначените места всички те биват подлагани на щателна проверка. Тарашени са чантите и куфарчетата им, с които ходят на работа.

Освен това обследвани са били и автомобилите на служителите на Следствието.

Следователи, работещи в сградата на столичния бул. „Г.М. Димитров“ № 42, са крайно възмутени от случващото се, което по думите им мирише на чиста проба демонстрация и цели да внуши колко опасен за живота на директора Сарафов е прекият му началник Иван Гешев.

Толкова опасен, че шефът на НСлС се окопава като пред ядрена война в следствието!

От друга страна случващото се е подействало обидно на много от служителите, тъй като ясно подсказва, че собственият им директор очевидно няма доверие в самите тях. Също така не е изключено новите правила за достъп до НСлС да са защитна реакция от страна на лицето Борислав Боби Сарафов с цел да се защити от евентуални нови аудиозаписи.