Слави Трифонов с първи думи за ужаса в апартамента на Цветан Недялков

slavi-trifonov-parvi-dumi-uzhasa-522

„Днес е изумителен ден, защото моят колега и приятел Цветан Недялков, с когото сме заедно от 30 години и неговият син Мартин, имаха най-големия късмет на света. Те оцеляха след взрив на литиево-йонна батерия“, това написа на страницата си във Фейсбук Слави Трифонов. Повод за думите му е пожарът, който избухна в апартамента на китариста от “Ку-Ку бенд“.

По-рано днес апартаментът на Цветан Недялков, който се намира на ул. „Козлодуй“ в София, избухна в пламъци. Очевидци споделиха, че причината за инцидента е избухнала батерия на електрическа тротинетка. Лидерът на „Има такъв народ“ потвърди версията.Изгорелият апартамент се намира на първия етаж от 5-етажна сграда. На място са пристигнали две пожарни и два полицейски екипа.

За щастие няма загинали, нито пострадали. Живущите в жилищната сграда са били евакуирани.

„Цецо купува тротинетка на сина си, включва я да се зарежда в хола, синът му излиза, той влиза в банята и 10 минути по-късно тротинетката избухва като бомба“, написа Слави Трифонов.

Лидерът на ИТН сподели, че взривът е избил прозорците на апартамента.

„Но, благодарение на късмета, на Бог, или на който там пише какво да се случи на всеки един от нас, моят колега и приятел и велик китарист Цветан Недялков и синът му са живи и здрави. Ако им се беше случило нещо, направо не знам какво щях да направя“, допълва той.

Слави Трифонов отправи сигнал за внимание при покупка на електрически тротинетки.

„Явно технологиите са напреднали, но не достатъчно, за да могат да ни предпазят от такива инциденти. Инциденти, които могат да станат трагедии. Така че – внимавайте! Между другото, изгоряха и три китари и това е първият случай, в който съм щастлив, че изгоряха китари. А Цецо е жив и здрав!“, пише още Трифонов.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории