Ексклузивно! Левски избра новия треньор. Мъри вдигнал летвата, докарват на Герена сериозно име

payimage-548681-1280x886

Левски вече е избрал едно от имената, които са били предложени от Лъчезар Танев на бившия му съдружник Наско Сираков като варианти за старши треньор пише “Мач Телеграф”. Родният импресарио е дал няколко имена от Испания за евентуален заместник на Елин Топузаков от лятото.

“Сините” искат да докарат на “Герена” сериозно име с визитка, за да не бъдат упреквани постоянно, че са изпуснали Станимир Стоилов. Така там са се спрели на човек, който в момента е свободен, но пък има и сериозен стаж в чужбина, а не само на Иберийския полуостров.Това е 49-годишният Хуан Карлос Карседо. Бившият играч на Оспиталет, Граманет, Еспаньол Б, Атлетико Билбао, Атлетико Мадрид Б, Ница, Леганес и Лас Палчас доскоро бе неразделна част от Унай Емери. Той е работил с именития си сънародник в Алмерия, Валенсия, Спартак Москва, Севиля, ПСЖ и Арсенал. Едва след уволнението им от “топчиите” започва самостоятелна кариера като треньор.

Карседо води Ибиса до историческата първа промоция на клуба в Сегунда дивисион, което му гарантира договор до края на 2023 година. Спецът обаче не успя да го изпълни, след като в края на 2021 година бе уволнен за серия от слаби резултати – шест мача без победа. След това Карседо пое Сарагоса. Той обаче бе начело на бившия отбор на Наско Сираков само в 15 мача и записа 4 победи, 4 равенства и 7 загуби при отрицателна голов разлика.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории