Легендата Христо Кидиков избухна срещу поредните увеличения на цените

Image_14443062_40_0

Газта падаа, а „Топлофикация“ ги вдига. Това не е нормално! – категорични са певци и артисти

„Нямам думи! Но не се изненадвам. Българите всеки ден получават различни удари от всички страни.“

Това каза пред „България Днес“ легендата на естрадната музика Христо Кидиков. Потърсихме изпълнителя, който „цъка „Вефа“ за коментар след поредната брадва от страна на топлофикациите в страната.

В редица области цените ще счупят рекордите. Във Велико Търново увеличението е с умопомрачителните 178 процента. В Плевен и Враца ръстът е от 122% и 128%. Почти двойно е увеличението в Бургас. В Пловдив е с близо 23 на сто.

„Ами много е – заяви Кидика. – Вече ние, българите, не знаем откъде ще ни дойде. То всеки ден има увеличение на нещо“, коментира певецът.

От години той се е отказал от услугите на „Топлофикация“.

„Те са кожодери! Добре че навсякъде се отказах от тях“, казва музикантът, който от години живее във вила в Еленския Балкан.

Според Кидика вина за постоянните увеличения имат и новите депутати. По думите му те само се карат, нищо не вършат, но за сметка на това прибират големите си заплати.

„Какво свършиха? – пита Кидиков. – За един месец нищо. А народът стана все по-беден. Получиха си заплатите, нагласиха комисиите и са доволни. Прибират по над 6000 лв. А ние какво да правим“, изригна обичаният изпълнител.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории