Само в 7DniSofia.bg

Ето какво направи Силвия Кацарова, след като Теди й сервира зет чужденец

1683709370_tedi_kacarova_silviya_kacarova_scaled

Вече две години Теди Кацарова се носи на крилете на любовта и не го крие от никого. Щерката на Силвия Кацарова отново има връзка с чеха Ян, който е бивш национален състезател по хандбал.

И този път Теди Кацарова не изневери на стила си да се влюбва в чужденци. А заради нея чехът вече не живее в Прага, а у нас. „Решението ми беше трудно, но си заслужаваше. Обичам Теди и тя е на първо място в живота ми в момента“, признава Ян, който вече подари пръстен на любимата си. И добавя:

„Адаптацията ми беше по-лесна, но манталитетът на хората тук ми е различен. Теди се грижи много за мен, готви много вкусно, знаете, че има и книга за готвене. Тя ме оставя да си гледам спортните канали и е изключително красива и лъчезарна“.

Бъдещият зет на Силвия Кацарова признава, че семейството му липсва, но пък те били само на три часа път от София. Теди пък, не може да скрие усмивката от лицето си, както и щастието, че мъжът й е много романтичен, и често й прави изненади.“И двамата имаме развод зад гърба си, били сме в тежки любовни връзки и се стараем да запазим топлотата помежду си. Често се държим за ръце и се обичаме. Аз трудно повярвах, че ще имам късмета да срещна човек, който ме разбира, подкрепя и уважава професията ми. Знам, че певиците трудно създават здрави семейство, но с Ян ми изглежда възможно“, споделя Кацарова.