Страшно е: Вижте лицето на Галена след пораженията от инсулиновите инжекции!

галена

Каквото ти сам си причиниш… знаем я тази максима, а чалга дивата Галена е поредният пример за истинността й. Едва ли има човек, който да не е наясно как певицата от Смядово успя не да отслабне, а директно да се стопи, при все, че не е от запалените по фитнеса, ама изобщо…

Знаем, че тя от месеци, дори близо година, си бие опасните инсулинови инжекции, предназначени само и единствено за лечение на болните от диабет. И да – Галена успя да се сдобие с тялото, за което е мечтала от дете, но изгуби най-ценното – здравето си (или поне го разби така, че да трябва да се възстановява дълго време).

Снимка от последните часове, на лицето на Галена, буквално разтърси дори верните й почитатели. Те са убедени, че не – това не може да е тя, или поне не искат да е тя. Но е факт – ето какво й причиниха маниите по отслабването и опасните инжекции, които, за жалост, и до момента не спира да си поставя.

„Франкенщайн ли е това, какво ли?! Галено, такова лице имаше – като кукла беше, а в какво се превърна?! И за този ти образ не е виновна природата, нито някой хирург – ти си си виновна. Е, харесваш ли се?! Ако се, ами честито!“, коментират потресени потребители в нета.

Колкото и мнения да има обаче, важното е едно и то е мнението на самата Галена. Докато тя не се усети и не разбере какво си причинява, никой няма да може да й помогне.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории