„Лежи по очички, а родителите му го чакат вкъщи“: Свидетелка проговори за кървавата баня в София

катастрофа-4

Само по телевизията съм виждала подобно нещо. Така свидетелка описва гледката на мястото на тежката катастрофа на „Константин Величков“ и „Сливница“ тази нощ.

„Бях на мястото малко след като се е случил инцидента. Връщахме се с дъщеря ми от болницата и ни задминаха няколко патрулки с бясна скорост. Като минахме покрай мястото гъмжеше от спрели коли, линейки. И видях тялото на момиченце на земята.Може би около 15-годишно. Беше на десетина метра от спрелите автомобили. Този е карал с доста висока скорост, за да го изхвърли толкова далеч“, разказа М.Г. пред BG VOICE.

„Не съм спала цяла нощ. Гледката беше ужасяваща. Само по телевизията съм виждала подобно нещо. Аз и дъщеря ми сме в шок. Не мога да си обясня как може, как родителите му го чакат да се прибере, а то лежи на шосето проснато по очички. После разбрах, че имало и друго дете, но не съм видяла тялото. Имаше толкова много коли спрели. Не можеше да се мине оттам“, допълни тя.

„Жалкото е, че и едно 17-годишно момиче стана свидетел на всичко това. Сега се притеснявам и за нея. Психиката им е ужасно слаба. Жестокост, невиждана. Това е садизъм на пътя, такава жестокост е нереална. Става страшно по тези пътища, дано се спре и се направи нещо, защото не знам“, допълва жената.