Сашо Диков не влиза в хипермаркети, защото…

сашо диков

Вероятно мнозина ще се учудят да разберат, че Сашо Диков не стъпва в хипермаркети от години. Причината е, че той предпочита по-малките фирмени магазини, откъдето да си зарежда хладилника.

Журналистът, който на 25 юли тази година ще празнува 71-ия си рожден ден, не крие, че е доста добър кулинар и често експериментира в кухнята с различни специалитети, но за да си подсигури съставките за тях, ходи само на проверени места.

Преди дни той е забелязан да пазарува в едно такова фирмено квартално магазинче, откъдето могат да се купят и продукти собствено производство, а не в големите хипермаркети, които вече могат да се видят във всеки столичен квартал.

Бившият съпруг на актрисата Аня Пенчева, с която са родители на водещата на „Тази неделя“ по bTV Петя Дикова, очевидно много държи на качеството на продуктите, които консумира, още повече, че преди година преживя много тежка операция на сърцето, след която със сигурност внимава много с какво и как се храни, пише „Уикенд“.

За изненада на мнозина, след като слезе от екран, а и се отдръпна от публичния живот, Сашо Диков е направо неузнаваем. Ако преди беше изненада някой някъде да не го разпознае, то днес това е ежедневие, защото журналистът е много различен – вече е с по-дълга коса, освен това ходи и по-неглижирано из улиците, пише още изданието.