Любима двойка от „Един за друг” отпадна на метри от финала

lubima-dvoika-ot-edin-za-drug-otpadna-na-metri-ot-finala-1

Александрина и Иван, една от най-атрактивните двойки в сезон четири на „Един за друг“, се сбогуваха с романтичната надпревара тази седмица. Двамата не успяха да се справят с нито едно от предизвикателствата и така се озоваха на елиминация срещу Виктория и Георги.

Последната „Супердвойка на седмицата“ – Димана и Христо, получи специална привилегия, която се оказа от ключово значение за развоя на играта. Те трябваше да отнемат един глас и избраха да лишат от прегръдка именно най-близките на Сани и Иван – Виктория и Явор. След като не получиха подкрепа от никого, семейството от Кюстендил си тръгна от състезанието на крачка от финала.

Предизвикателството за двойки тази седмица изправи участниците пред атрактивен шопинг без ръце. За да се справят успешно със задачата, партньорите трябваше да демонстрират добра координация и отлична комуникация. Изпитанието се оказа непосилно за Александрина и Иван, които след многократни опити се отказаха.

В резултат от решението им, двамата се озоваха директно на елиминация. Три пъти по-бързи от останалите бяха Габриела и Десислав, които освен финансов бонус, получиха и имунитет от играта за спасение. Те станаха и първите полуфиналисти в предаването.

Четири двойки се впуснаха в битка за спасение – Криси и Арти, Викси и Георги, Вики и Явор и Димана и Христо.

Предизвикателството изискваше мобилизация на ума и тялото, а участниците трябваше да поставят определени плочки с изображения върху нестабилна маса. Отлична памет и завидно спокойствие показаха Димана и Христо, които станаха първи в играта. Най-бавните Викси и Георги се изправиха на елиминация срещу Сани и Иван.

Следващата седмица състезанието навлиза в полуфиналния си етап, а изпитания вече ще бъдат само тандемни. Специална изненада очаква участниците, а първото им предизвикателство ще бъде екстремно и високо. Какво ги очаква, не пропускайте в новите епизоди на „Един за друг“ – в сряда и четвъртък от 21:00 ч. и в петък от 20:00 ч. по NOVA.