Бивши участнички попиляха Валерия от „Ергенът“: Когато роди, ще разбере, че козата трябва да се дои

1683275745_1a

В последния епизод на „Ергенът“ Валерия, която е известна с любовта си към животните, категорично отказа да дои коза. Това нейно решение даде повод за ожесточена дискусия в социалните мрежи, а и не само там.

Участнички от първия сезон на формата направиха на нищо Валерия и се опитаха да се аргументират в пикантни отговори.

Люси и Марта от първия сезон на „Ергенът“ недоволстват от решението на Валерия. „Тя сякаш не е много наясно с тези животни. Характер! Тя просто отсича“ – коментира Люси. „Тогава и котките не трябва да ги гледаме вкъщи, защото така ги държим затворени“ – добави Марта. „О, Евгени е много ядосан“ – отбелязва Люси реакцията на Ергенът. „Може би трябва Валерия да има деца, кърма и тогава ще разбере какво е“ – пояснява Марта, която единствена от всички участнички в риалитито има дете.

Този конфликт кара участничките от първи сезон да се запитат дали няма да настъпи обрат и Валерия да отпадне, а Елена да е победителката.

„В отношенията с Елена го няма пламъкът. Когато е с Валерия, на него му светят очите“ – убедена е Люси. „С Валерия има пламък, но пък е само това“ – счита Марта.

„Сега Евгени е все едно с две паралелни връзки“ – така Люси обобщава триъгълника между Ергенът и двете дами. На финала Марта и Люси обсъждат и напускането на Виктория. Йога инструкторката се притеснява, че не е изразила достатъчно ясно чувствата си. „Точно защото Евгени е разбрал, че е влюбена в него, затова Виктория си тръгва“ – смятат участничките от първи сезон.