Само в 7DniSofia.bg

Полина Спасова проговори за развода с Благо: Подписа, но беше изненадан

960x540

Щом сее върна от „Сървайвър” Благо сложи подпис под документите за развод, но си личеше, че е много изненадан и през цялото време мълча!”, сподели пред столично издание последната законна половинка на бившият футболист.
Поли Спасова разказа пред изданието още, че щом разбрал, че новината за развод не е шега, Благо и Поли си поговорили малко. Попитал я защо иска развод, тя му обяснила, че решението й е категорично и няма връщане назад. Накрая, макар и крайно шокиран сложил подпис под документите за раздяла по взаимно съгласие и не промълвил нищо.

А от разказаното от младата хубавица става ясно, че двамата не са мелили брашно като семейство още от първия си ден заедно. Той искал едно, а тя друго и се разбрало, че не са един за друг.

Мацката споделя още, че когато Джизъса заминал за „Сървайвър” и тя останала сама усетила, че без него живота й е по-хубав. И тогава взела решението, че е по-добре да скъсат завинаги.

Съпругата на Благо, която не го посрещна след завръщането му от Доминикана и сега не знае къде всъщност се е установил той. Нито къде и с кого живее. „Благой няма апартамент на негово име в столицата и ще трябва да си купи жилище или да наеме такова, но за него няма да е проблем след като спечели приключенското шоу”, е мнението на хотелиерската наследница.

Иначе делото по развода ще е след месец, през юни. И двамата нямат никакви имуществени претенции един към друг, нито пък общи деца.