Зрители скочиха на Елена от Ергенът, нарекоха я психопат (Обявиха я за жена с психични отклонения)

1679038513-1feb0b41-b251-453e-be00-6a361eb35254

В последния епизод на романтичното предаване станахме свидетели на дръзката провокация на Елена. Която няма да се откаже от Евгени дори ако си тръгне с друга под ръка. Влюбената редакторка заяви публично, че ако пианиста направи грешка не избере нея, а друга, се закани, че и след играта ще го преследва.

Зрителите обаче не харесаха поведението на загубилата си ума по виртуоза красавица и я обявиха за жена с психични отклонения: „Изпитвам страх от такива луди и нахални жени, като Ленчето.”, „В нейния случай дума имат психиатрите, поведението й е плашещо!”, категорични са феновете.

И са на мнение, че ако наистина обичаш някого и виждаш, че е щастлив, трябва да го оставиш да е щастлив, а не да му разваляш отношенията с друг и да го разделиш, само защото смяташ, че ти си прав.

Почитателка на предаването е ужасена от заканата на Елена, че ще преследва Евгени и след края и пише: „Този Ерген се превърна от шоу в някакъв психотрилър. Чак не мога да повярвам какви психопати има на този свят. Елена вече е символ на дъно, не приемам, че това е образ на интелектуалка! Злобна и нахална жена! Тя е за усмирителна риза!”, гневи се тя.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории