Само в 7DniSofia.bg

Бомба: ЦСКА крие огромен скандал, ето какво се е случило вечерта преди мача с Лудогорец

1683185004610x

ЦСКА прикрива огромен скандал с един от своите футболисти. Става въпрос за конфликт, в който е замесен Брадли де Нойер. Холандецът се намираше в страхотна форма, играеше редовно, но в навечерието на най-важния мач – с Лудогорец на „Армията“, загубен с 0:1, нещо се случи. Или може би това нещо се е случило доста по-рано.Левият бек е бил спряган за твърд титуляр за битката миналата неделя. В събота обаче Брадли се оплакал от болежки в крака. По време на тренировката спрял да тича и легнал на земята. Де Нойер обявил, че го боли много и няма как да играе на другия ден срещу разградчани. Така и се случи.

В понеделник, на възстановителната тренировка, той се появил на спортната база в Панчарево напълно здрав. На другия ден тренирал на пълни обороти – готов земята да изоре с краката си. Силата бликала от него.

Веднага изниква въпросът защо Де Нойер не е бил заведен на преглед, за да се установи какво му е. Както прави всеки голям клуб с футболистите си. Още повече, че Брадли е важна част от тима. А и за какъв мач само става въпрос – за спор за титлата.

Драмата обаче продължи. Саша Илич извади Де Нойер от групата за двубоя с Хебър в Пазарджик днес. Нищо, че левият бек-халф е здрав като бик.

„Има нещо мътно в цялата тази работа. По време на мача с Левски той се сдърпа с Шопов. Не се знае дали тази история има нещо общо с всичко, станало впоследствие“, коментират източници на БЛИЦ.

Де Нойер е имал някаква среща с босовете седмица преди мача с Лудогорец. Излязъл е доста нацупен от нея. Нещо там вероятно е станало. След въпросните болежки, които са го налегнали по време на тренировката днес преди мача с Лудогорец, Брадли е бил забелязан да… тича. Това се е случило вечерта, малко преди да се прибере в квартирата си. Видели са го да бяга леко. А нали час, час и половина преди това не е могъл да ходи от болки, заради които не игра срещу Лудогорец на другия ден. Като научили всичко това, шефовете на ЦСКА се вбесили.

Дали Брадли не е в конфликт с босовете? Дали не е симулирал контузия заради разговора си с тях седмица преди това? Дали заради тази симулация по тяхна заповед той е бил изваден от групата за мача в Пазарджик? Просто са звъннали на Илич и са му заповядали“, добавят загадъчно нашите информатори.