Шок! Айлин: Валерия си е в Плевен, не е с Евгени!

евгени генчев ергенът

От доста време се спекулира, че Валерия е спечелила „Ергенът” и скоро ще се венчае за Евгени Генчев. Развитието на формата дотук предразполага именно такъв край, защото се вижда ясно, че пианистът най-много харесва именно зоофилката.

Изказване на Айлин Бобева в един подкаст в интернет обаче вся съмнение относно победата на Валерия в предаването. На въпрос дали се вижда навън с най-близките си в шоуто Валерия и Джия, Айлин заяви, че с Джия се вижда много често, но с Валерия предимно си пишат, защото тя си е в родния Плевен.

Фактът, че Валерия още живее в Плевен, говори, че с Евгени нещата очевидно не са потръгнали. Той много пъти я пита в ефир дали би се преместила при него в Пловдив и тя все отговаряше положително.

Освен това няма как една сгодена двойка да не живее заедно. Щом манекенката си живее в Плевен, то най-вероятно, дори да е спечелила „Ергенът”, вече е изгубила любовта на музиканта.

Има спекулации, че Валерия е спечелила шоуто, но сега той ще се жени за Елена. В днешния епизод ще видим как редакторката се заканва, че ако не спечели, ще преследва Евгени и навън. Така че нищо чудно да е успяла да го раздели с Валерия и да се е намърдала на нейното място.