Прескочи гроба! Дъщерята на известна наша актриса спаси живота на Анита Мейзер

аните-мейзер

Дъщерята на Искра Радева – Лени Тричкова бе българката, спасила живота на Анита Мейзер, стана ясно от пост в нета на бившата вече силиконка.

„Искрено от цялата си душа искам да благодаря на хората, които ми протегнаха ръка в този тежък момент. За мен самата беше изключително трудно да повярвам какво се случва с организма ми. Всеки ден се молех на Бог за чудо! Той не ме остави! Благодаря на Лени Тричкова, която ме потърси и заведе при хората, които ме спасиха в Турция. Нямаше нито миг колебание относно серизноста на проблема. Професорът, които ме оперира, каза „добре че дойде на време, да ти спасим живота!“, написа в нета Анита Мейзер, предаде „България Днес“.Операцията била пет часа, а час-два след нея скандалната миска вече била на крака и се разхождала със системата. „Не мога да ви опиша какви неща извадиха от мен, не са за гледане, но имам снимки и по-късно ще си пусна да ги видите“, каза Анита.

Малко преди Великден Мейзер призова всички хора в социалките за помощ, тъй като силиконът, който си поставила преди години в гърдите, се спукал. „Въпрос на време е и всяка минута ми е ценна, може всичко да завърши с фатален край за мен“, тъжно сподели в нета Анита.

На призива й отвърна друг българин – Митьо Крика, който също като Мейзер от години живее в чужбина – първо в САЩ, а после и в Лондон. Сумата, която той й изпрати обаче не бе достатъчна, за да се покрият разходите за работата на докторите в САЩ, както и престоя й в болницата.

„Имах някаква надежда, но накрая вече започнах да се прощавам с близките си“, сподели Анита.

Дъщеря й Джули Мейзер бе много притеснена за майка си. В момента тя е при нея и двете ще се приберат в България. „Жива съм, какво по-голямо чудо от това. Благодарна съм на Бог и на Лени, която ми помогна“, казва Анита Мейзер.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории